Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Maya87

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 15th December, 2016

Kukk :D

Attributes

Age: 29
Hair color: Brown
Sign: Gemini
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Smoking
Height: 5'3" / 159 cm
Favourite position: Oral
BodyArt: Tattoo
Eye color: Green eyes

Received Gifts

Introduction

 

Lacus! ÁÁÁÁÁ dehogy... jól vagyunk amugy köszike!Te?Megy a meló? :)

Hang van!


Bemutatkozás:Szia Maya87 vagyok!! Újra elérhető vagyok freebe,gyere nézz be hozzám!

Vipen szeretem látni hogy ki van a kamera túloldalán,mert annál izgatóbb nincs mikor látom hogy mit művelsz magaddal.... szóval ha van kapcsolj nyugodtan ne legyél szégyenlős :) Szeretem ha irányítanak,használnak,ezért mond mit tegyek...persze én is szívesen mondom ha bátorítasz! Alázhatsz is...van bennem egy kis perverzitás de azt ki kell hozni belölem...fel kell engedjek hozzá.... esetleg te szeretsz perverzebb nem hétköznapi dolgokat csinálni?... mutasd :) nálm nincs tabu! dugahtod magad... verheted.... ihatod a pisidet...nyelheted a gecidet .... jöhet minden :D Amit én adhatok : anál dildoval (18cm) vagy max 3 ujjal , kemény mélytorkozás dildoval (18cm) finom szopás, maszti dildoval (18cm) vagy 3 ujjacskával keményen ...vagy finoman?...ahogy szeretnéd! Tudok még bugyit eltüntetni, pisilni ha idöben szólsz (met akkor tartalékolnom kell :P )Nahh meg persze imádok beszélgetni,bár tudom nem azért jöttök...de ha szánsz rám egy kis idöt meglátod milyen cuki is vagyok :) .... és van arc is!

Megjegyzés: Nem az a tipus vagyok aki rád beszéli a vipet... szóval ha bejössz és csak köszönsz ne várd hogy rád beszéljem magam ( a boltba se az eladó mondja meg mit vegyél) Nyugodtan kérdezz ha érdekel valami ....kivéve hogy mehet-e a vip hiszen ezért vagyok itt... a szex is ismerkedéssel kezdödik!! :)A freeben látottak ellenére vipen tudok pörögni rendesen,nem huzóm az idöt,max ha rám szolsz hogy ne olyan gyorsan!Irányits!! lesem minden kivánságod :)

.... további megjegyzés: Ha már szó nélkül beviszel vipre (elözetes megbeszélés alapján az igényeket tekintve) légy oly kedves és írjad mi az óhajod, mert nem vagyok vak gondolat olvasó!! Köszönöm!!

Várok mindnekit sok szeretettel!