Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Maya87

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 15th December, 2016

Kukk :D

Attributes

Age: 29
Hair color: Brown
Sign: Gemini
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Smoking
Height: 5'3" / 159 cm
Favourite position: Oral
BodyArt: Tattoo
Eye color: Green eyes

Received Gifts

Introduction

Rammm! :( hát sajnálom Baba a mai napot.... de megdobbant  apici szívem mikor megláttam a nevecskéd (tiszta boldogság) de 1 órája folyamat kidobál.....holnap reggel leszek megint (remélem felkelsz,ráérsz) várni foglak!Puszika nyuszikaaa :P

Lacus!! Bassza meg láttál már ilyet?...hihetetlen :( ....

01.08-01.12 ig délután 14-től valameddig

Hang van :)


Bemutatkozás:Szia Maya87 vagyok!! Újra elérhető vagyok freebe,gyere nézz be hozzám!

Vipen szeretem látni hogy ki van a kamera túloldalán,mert annál izgatóbb nincs mikor látom hogy mit művelsz magaddal.... szóval ha van kapcsolj nyugodtan ne legyél szégyenlős :) Szeretem ha irányítanak,használnak,ezért mond mit tegyek...persze én is szívesen mondom ha bátorítasz! Alázhatsz is...van bennem egy kis perverzitás de azt ki kell hozni belölem...fel kell engedjek hozzá.... esetleg te szeretsz perverzebb nem hétköznapi dolgokat csinálni?... mutasd :) nálm nincs tabu! dugahtod magad... verheted.... ihatod a pisidet...nyelheted a gecidet .... jöhet minden :D Amit én adhatok : anál dildoval (18cm) vagy max 3 ujjal , kemény mélytorkozás dildoval (18cm) finom szopás, maszti dildoval (18cm) vagy 3 ujjacskával keményen ...vagy finoman?...ahogy szeretnéd! Tudok még bugyit eltüntetni, pisilni ha idöben szólsz (met akkor tartalékolnom kell :P )Nahh meg persze imádok beszélgetni,bár tudom nem azért jöttök...de ha szánsz rám egy kis idöt meglátod milyen cuki is vagyok :) .... és van arc is!

 

Várok mindnekit sok szeretettel!