Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Maya87

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 15th December, 2016

Vipen várlak gyere be :)

Attributes

Age: 29
Hair color: Brown
Sign: Gemini
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Smoking
Height: 5'3" / 159 cm
Favourite position: Oral
BodyArt: Tattoo
Eye color: Green eyes

Introduction

Pixa!! Itt leszek :) jajj de szuper :)Bemutatkozás:Szia Maya87 vagyok!!Vipen vagyok csak elérhető,az oka meg van...de gyere nézz be nyugodtan nem harapok :D Az időt nem húzom,ezért kérek mindenkit, hogy tudja hogy mit akar kérni,mert ha nem kérsz nem tudom mit szeretnél látni...persze beszélgetni is szeretek ha csak arra vágysz :) kíváncsi természetem van!Nyugodt türelmes és kedves Nő vagyok!

Személy szerint én sokallom a Privát chat árát,ezért nálam a vipre ugyan úgy érvényes, hogy ha valaki bent van nálam tiszteljetek meg azzal hogy késöbb visszanéztek... szoktam egyedül is lenni :) Ha nincs kedved pötyögni annyit tudok tenni érted hogy a Privát chat árát 250-re leviszem mert nem enged lejjebb sajnos... vinném ha tudnám :( A mielöbbi találkozásig szép napocskát! :D

Várok mindnekit sok szeretettel!

 

Vipen: hang,arc,anál 18 centis dilldoval,mélytorok,maszti, de gyere és kérj megbeszéljük :)