Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

BigBoobs Woman

Magyar Deutsch English
Rating:
Last show: 8 days ago
Quality shows since 15th August, 2016

Újra itt! :-) <3

Attributes

Age: 29
Hair color: Black
Sign: Leo
Hair length: Shoulder length hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Bisexual
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 165 cm
Favourite position: 69
BodyArt: Tattoo
Eye color: Hazel eyes

Received Gifts

Introduction

Órarendem:

Fiúk!

Ma este, - /09.21.-én/- leszek este ;-) Sokan kérdeztétek, remélem minél többen kihasználjátok az alkalmat ;-) Nem voltam pár napig, szóval extra nedves, forró puncival várlak Titeket nemsokára ;-) Tartsatok velem! <3

 

 

 


Édik! :-) Kicsit eltűntem az utóbbi időben, de most itt leszek, és nagyon-nagyon várlak Titeket, extra nedves puncival! Remélem velem tartotok, van mit bepótolnunk! Millió puszi Nektek! :-*


Bemutatkozás:Telt idomú nő vagyok, hatalmas cicikkel, és mindig nedves puncival. Imádom magam kényeztetni nagy eres vibrimmel, a puncimban, a popsimban, a melleim között... Ha szereted a kerek formákat, a markolható popsit, ne habozz, várlak! :-)Ami feldob: Ha vadul megdugsz hátulról, majd a számba spricceled az utolsó cseppig...Ha érzem, hogy kívánsz, attól teljesen beindulok...Imádom a vad szexet, de nagyon be tudok nedvesedni a gyengéd érintésektől is. Kérhetsz bármit, ne legyél szégynelős. ;-) Édeseim! Nem vagyok anyagias, de ingyenes adásban nem tudok annyit mutatni, amennyit szeretnétek! Kis villantás ajándékért cserébe belefér ;-) Vipen pedig azonnal megkapjátok amire vágytok, időhúzás nélkül ♥Ami lehangol:
Olyan nincs :-)

 

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: