• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

♥amanda♥

Magyar English Deutsch
Értékelés:
Utolsó előadás: ma
Minőségi előadó 2010. augusztus 29. óta

Zizgesss!!! :)

Adottságok

Kor: 35
Hajszín: Fekete
Csillagkép: Szűz
Hajhossz: Hosszú haj
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Melltartó: 42D (US) / 95D (EU)
Dohányzás: Alkalmi dohányos
Magasság: 5'8" / 172 cm
Kedvenc pozíció: Fiú felül
BodyArt: Tetoválás
Szemszín: Zöld szem

Bemutatkozás

Órarendem:Általában kora délután és este fordulok elő.                            Amit láthatsz Vipen:Minőségi adás sugárzás HD kamerával!Melljáték,akár testápoloval olajjal is,Strip, tánc,punciba 2-3 ujj,izgatás után vibri,illetve anál játékok,popsi ujjazás ,vibrizés.Dominancia,fegyelmezés,urnő-rabszolga,Lábfetish,cipők,beöltözés,.Hang és arc is van vipen!!Ha csak beszélgetni szeretnél vagy elmondani titkos vágyaidat,nyitott vagyok minden témában!!                       Amit szeretek:hosszu vip,cam2cam,élvezés,ha kedves vagy velem,és türelmes.         Amit nem szeretek: ki-be ugrálás,ingyenesbe kuncsorgás,akik nincsenek feltöltve és kéregetnek ingyenesbe nem mutatok se popot se egyebet ne is kérjék.Sőt erőszakos kéregetőket tiltom azonnal.Bunkozás,csunya beszédér is tiltás jár.             

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: